Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 58

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Welpen in het wild

  Safari Westkaap Zuid-Afrika met kinderen

  Welpen in het wild
  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
  Reisschema: Safari Westkaap Zuid-Afrika
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 192,- per volwassene
  € 142,- per kind

  Anders dan in het droge noorden van Zuid Afrika, kijk je hier na je gamedrive vanaf je veranda uit over een groene, glooiende omgeving met bergen op de achtergrond. Op een paar uur rijden vanuit Kaapstad ga je wildspotten in een 4x4 en met een ervaren ranger. In het malariavrije gebied, langs de beroemde tuinroute, vonden wij een klein opgezet wildreservaat dat zeer geschikt is voor families.

  De safarilodge is echt heel comfortabel en heeft zelfs een verwarmd zwembad (uitzondering in dit land). Tijdens je verblijf zijn het ontbijt en twee game drives (jeepsafari's) inbegrepen. Voor families met kinderen onder de 6 jaar worden er speciale game drives georganiseerd, die minder intensief, maar wel educatief zijn. Als het 's avonds afkoelt, kun je jezelf opwarmen bij de open haard in de lodge.

  Overnachten: 2 nachten in een safarilodge aan de Tuinroute
  Excursie: 2 safaritochten in een landrover
  Transport: n.v.t.
  Maaltijden: 2 x ontbijt
  • autohuur

  • maaltijden naast het ontbijt

  • entreegelden

  Westkaap Zuid-Afrika op safari met kidsDag 1 – safarilodge Westkaap Zuid-Afrika, aankomst

  Vanuit Kaapstad is het vier uur rijden naar deze safarilodge aan de Tuinroute. Je verblijft in een sfeervolle familiekamer met ruime badkamer. Natuurlijk is er een zwembad en heeft de lodge een restaurant.

  In de middag is het tijd voor je eerste safari. We keken onze ogen uit en streepten alle dieren die we zagen netjes af van onze kaart. Rond half zeven keer je terug bij de lodge en kun je je klaar gaan maken voor het diner (exclusief).

  safari-kaap-zuid-afrika-met-kinderenDag 2 – safarilodge Westkaap, game drive

  Na het ontbijt kun je bij de receptie vragen naar de verschillende mogelijkheden die je kan doen. Of je doet deze ochtend lekker rustig aan en neem je een duik in het zwembad.

  ’s Middags stap je weer in de landrover (max. 10 pers.) en ga je voor de tweede keer op safari. De ranger spot met zijn getrainde oog het wild al op grote afstand en legt je van alles uit over het gedrag van de dieren. Mochten de kinderen niet mee willen, wat we ons haast niet kunnen voorstellen, dan kan er ook een oppas geregeld worden.

  zebra-drinkend

  Dag 3 – safarilodge Westkaap, vertrek

  Na het ontbijt zit het avontuur er weer op. Je zal tijdens de safari’s genoeg beesten hebben gespot. En hopelijk heb je ze allemaal op je camera vast kunnen leggen.

  Vanuit de lodge is het twee uur rijden naar Knysna, waar wij sfeervolle familiechalets aan de rand van de lagune hebben. In Knysna maak je kennis met de Xhosa cultuur. Samen met een lokale gids neem je een kijkje in een schooltje, laat je je toekomst voorspellen door een traditionele heelster en proef je typisch Zuid-Afrikaans eten tijdens een lunch bij mensen thuis.

  Wil je walvissen gaan spotten voor de kust en even uitrusten op het strand, kijk dan naar onze bouwsteen bij Plettenberg, op 2,5 uur rijden van de safarilodge.

  Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

  Alternatieve safarilodge Westkaap Zuid-Afrika

  Reissom: € 172,- per volwassene en € 126,- per kind
  Inbegrepen: 2 overnachtingen in een safarilodge met safaritenten met airconditioning, een minibar en een buitendouche, inclusief ontbijt en twee jeepsafari's

  Wij kiezen voor kleinschalige, sfeervolle lodges met een beperkt aantal familiekamers. Als bovenstaande lodge vol zit, boeken wij voor jou een alternatieve safarilodge die een soortgelijke beleving biedt. Deze lodge ligt nabij Oudtshoorn op circa 5,5 uur rijden vanaf Kaapstad. Het leukste aan deze lodge vinden wij de safaritenten waar je in verblijft. Ze zijn stijlvol ingericht en uiterst comfortabel, met airconditioning, een minbar en een buitendouche.

  Ook hier is het ontbijt en één jeepsafari per dag inbegrepen. In dit wildpark kom je geen leeuwen tegen, maar je wel olifanten, nijlpaarden, buffels, neushoorns, zebra’s, giraffen en antilopen. Kinderen van alle leeftijden kunnen mee op safari en er is een (niet verwarmd) zwembad.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Welpen in het wild
  Alternatieve safarilodge Westkaap Zuid-Afrika
  x