Hallo zuid afrika

Hallo Afrika!

Startpakket Zuid-Afrika; Johannesburg

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Johannesburg richting Kruger
Reisduur: 2 dagen / 1 nachten
Reissom: € 65,- per volwassene
€ 51,- per kind
o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar, reizend in juli/aug andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag

Na een lange vlucht is het wel zo fijn je Zuid-Afrika reis rustig te beginnen, niet te ver van Johannesburg maar wel middenin de natuur. Bij aankomst op de luchthaven haal je je huurauto op en laat je de hectische stad achter je. In 2,5 uur stuur je naar je sfeervolle lodge met zwembad. Je slaapt in typisch Afrikaanse sferen en spot wellicht al je eerste zebra of antilope. Terwijl jij weg droomt in een luie stoel aan het zwembad hebben je kids deze middag alle tijd en ruimte om lekker te ravotten. En wil je er toch op uit gaan, rijd dan in een uurtje naar de Loskopdam waar je per quad wild kunt spotten, je eigen hengel uit kunt gooien in het meer of te paard de omgeving ontdekt.

Genoeg te doen, de keuze is aan jou.

Overnachten: 1 nacht in een comfortabele lodge
Excursie: geen
Transport: n.v.t.
Maaltijden: 1x ontbijt
  • autohuur

  • maaltijden naast het ontbijt

  • entreegelden

Een rustig begin van je reis naar Zuid-Afrika; JohannesburgDag 1 – aankomst Zuid-Afrika, Johannesburg

Na een vlucht van ongeveer 10 uur kom je vanmorgen aan op de luchthaven van Johannesburg. Je hebt de hele dag nog voor je dus alle tijd om rustig je auto op te halen en alvast de eerste kilometers te maken. Weg uit het hectische Zuid-Afrikaanse Johannesburg, op naar je rustige beginnetje. De rit duurt ongeveer 2,5 uur. Het eerste stuk rijd je voornamelijk door vlak graslandschap, een beetje saai vonden wij. Save the best for last zullen we maar zeggen, want hoe verder je richting Kruger rijdt, hoe mooier het landschap wordt. Aan het begin van de middag kom je aan bij je lodge. Wij vonden dit een fijne plek om je Zuid-Afrika reis te beginnen. Het ligt niet ver van Johannesburg maar je bent wel gelijk middenin de natuur. Je slaapt in een sfeervolle lodge met een Afrikaans tintje. Met meer dan 3 personen slaap je hier in aparte kamers. Plons als de temperatuur het toelaat vanmiddag al lekker in het zwembad, even bijkomen van de lange reis.

Te voet op zoek naar wildDag 2 – vertrek richting panoramaroute

Na het ontbijt vervolg je je reis richting het Kruger Park. De komende dagen ga je op safari. De ultieme safari is de bouwsteen Kids safari op z’n best. Onderweg rijd je eerst nog de beroemde panorama route met zijn indrukwekkende rotsformaties, diepe groene canyons, watervallen en vergezichten. In het Kruger Park heb je een combinatie van een verblijf in een privé park en ga je daarnaast ook avontuurlijk met je eigen auto op zoek gaan naar wild in het Kruger Park zelf. Spot samen met een professionele gids vanuit een jeep leeuwen, giraffen en ander wild en ga daarnaast te voet de bush in om sporen te zoeken van wilde beesten en dierengeluiden te herkennen.

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Een ontspannen beginnetje - Johannesburg

Reissom: € 54,- per persoon
Inbegrepen: 1 overnachting in een modern stadshotel op (of vlakbij) de luchthaven en doorgaande route, inclusief ontbijt (en transfer luchthaven - hotel mocht dat nodig zijn)

Indien je ‘s avonds aankomt in Johannesburg, vinden wij het prettig om niet lang onderweg te zijn naar je accommodatie. Je verblijft dan in een hotel op (of vlakbij) de luchthaven. Is er geen beschikbaarheid op in het hotel op de luchthaven zelf, dan wordt je opgehaald en in 15 minuten naar een modern stadshotel gebracht aan de rand van Johannesburg. Niet het typisch kleinschalige Riksja gevoel maar wel comfortabel en in de buurt van de doorgaande route zodat je de volgende dag gemakkelijk je rondreis door Zuid-Afrika kunt beginnen. Daarnaast vonden wij het prettig wanneer je ’s avonds laat aankomt te slapen in een hotel met veel faciliteiten zoals een 24 uurs receptie en room service. Mocht je dan nog trek hebben voordat je je bed in duikt, dan kun je bij aankomst nog een kleine snack eten. Slaap je op de luchthaven zelf, dan haal je je auto daar de volgende ochtend op. Slaap je op kort afstand van de luchthavenm dan wordt je huurauto na je ontbijt afgeleverd en ben je klaar om je reis te vervolgen met één van onze safaribouwstenen.

Welke optie wil je aanvragen?

Hallo Afrika!
Een ontspannen beginnetje - Johannesburg
x

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan