Kaapstad met kinderen

Is Kaapstad met kinderen een aanrader? “Zeker!”, roepen wij volmondig. Door de verharde wegen kun je gemakkelijk met een huurauto reizen. Er is in onze zomertijd geen tijdsverschil en in onze wintertijd is het maar één uur later in Kaapstad. De Kaapstreek is een malariavrij gebied. De accommodaties zijn uniek en er zijn genoeg activiteiten en bezienswaardigheden in Kaapstad. Van het bezoeken van de populaire Tafelberg tot een boottocht langs de zeehonden. Het ‘mediterraanse’ weertje maakt het een heerlijke plek om op reis te zijn met je kinderen.

Ben je benieuwd welke bezienswaardigheden je volgens ons echt niet mag missen met jouw kinderen tijdens jouw bezoek aan Kaapstad? Of ben je juist op zoek naar handige tips en tricks over de trots van Kaapstad, de Tafelberg? Dat lees je in onze blogs.

 

 

Reis Kaapstad met...
Reisschema: Kaapstad
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 245,- per volwassene
€ 180,- per kind

Welke optie wil je aanvragen?

Baie welkom Kaapstad
Alternatief verblijf: Kaapstad centrum hotel
x
+
Kaapstad pinguïns Zuid-Afrika
Kaapstad en stran...
Reisschema: Houtbaai, Kaapstad en strand Zuid-Afrika
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 158,- per volwassene
€117,- per kind

Rondreis 6: van Kaapstad naar zebrapad

Van Kaapstad in h...
Reisschema: Houtbaai/ Kaapstad - Hermanus - Umhlanga - St Lucia - eSwatini (Swaziland) - Kruger National Park - Panoramaroute
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Reissom: €1610,- per volwassene
€1190,- per kind
Autohuur: € 820,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Waarom Riksja Family Zuid Afrika?

Wij zijn reizende moeders en zijn zelf met ons gezin in Zuid-Afrika geweest. We hebben onze kinderen zelf de accommodaties (en de zwembaden) laten testen en hebben ook alle excursies met ze gedaan. We weten wat het is om in een hoog of juist een laag tempo door Zuid-Afrika te reizen en werken samen met een lokale agent die er is om je te helpen als dat nodig is. Onze ervaring zetten we dus graag in om samen met jou een ideale reis samen te stellen.

Lees meer