Overnachten Zuid-Afrika met kinderenOvernachten Zuid-Afrika met kinderen

Bij Riksja Family Zuid-Afrika slaap je op veel plaatsen in karakteristieke accommodaties die passen bij het land: een bed & breakfast, guesthouses gerund door de eigenaren, een struisvogelboerderij of een safarilodge bijvoorbeeld. De overnachtingsplekken hebben een prima comfortniveau en zijn geschikt voor families. Geen enkele accommodatie is 100% kids-proof; daarom is het belangrijk om bij aankomst even een rondje te doen om te zien of er misschien kleine gevaren schuilen voor (zeer) jonge kinderen.

Tijdens onze reizen hebben we veel accommodaties bezocht en de leukste voor je uitgekozen. We hebben ook gelet op betaalbaarheid. Overnachten in Zuid-Afrika kan heel exclusief zijn met bijbehorend prijskaartje, dat is niet het soort beleving die wij in Zuid-Afrika willen aanbieden. Bij ons vind je juist een combinatie van sfeer, service, comfort, beschikbaarheid van familiekamers en een goede ligging.  We letten ook op kindvriendelijke faciliteiten zoals een zwembad en een restaurant.

Typisch overnachten Riksja Family Zuid-Afrika

Op je reis met Riksja Famly Zuid-Afrika slaap je zoveel mogelijk in sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Wij hebben gezocht naar kleinschalige hotels met ruime familiekamers en een zwembad, zodat je een warme zomerdag af kunt sluiten met een verfrissende duik.

Zo slaap je in een rustieke houten chalet in Addo olifantpark, in een knusse stenen cottage op een struisvogelboerderij, in een strandverblijf aan het baai van Plettenberg en in een guesthouse aan de lagune van Knysna. 

overnachten zuid afrika addo cabinovernachten zuid afrika addo chaletovernachten zuid afrika speeltoestelovernachten zuid afrika struisvogelboerderijovernachten zuid afrika kamerovernachten zuid afrika swingsetzuid afrika knsyna slaapkamerzuid afrika knysna outdoors

Authentieke sfeer accommodaties

Bij sommige bouwstenen hebben we bijzondere accommodaties gevonden met een authentieke Zuid-Afrikaanse sfeer die het overnachten Zuid-Afrika echt speciaal maken. Je betaalt er iets meer voor, maar deze accommodaties geven je reis dan ook net iets extra’s… meer beleving.

Begin je reis met een sfeervol verblijf in een Victoriaans guesthouse in Kaapstad, breng de nacht door in een oud familievriendelijke wijnhuis in Stellenbosch, kom even bij van je safari avonturen in een safarilodge of zelfs in een comfortabele safaritent midden in de bush, waar het het wild dwars door het kamp loopt. 

kaapstad met kids accomodatiezuid afrika stellenbosch special stayzuid afrika stellenbosch slaapkamerovernachten zuid afrika safari tent