Rondreis Zuid-Afrika met kinderen

Samen op safari, fietsen door de wijnvelden en genieten van het uitzicht vanaf de Tafelberg: welkom in Zuid-Afrika. We zorgen ervoor dat je de bekende hoogtepunten van je reis afwisselt met ongerepte en weinig bezochte plekken. Onze rondreizen Zuid-Afrika zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s – zogeheten bouwstenen – met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je een handig overzicht van alle rondreizen? Bekijk dan onze kaartpagina. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij, ervaren Zuid-Afrika-specialisten Wendy, Monica, Lotte en Jolanda, helpen je graag verder om je ideale rondreis door Zuid-Afrika samen te stellen.

Wil je liever advies op maat, dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reisideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Zuid-Afrika rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Rondje Kaap

Reisschema: Stellenbosch – Tuinroute – Plettenberg - Oudtshoorn - Heidelberg – Houtbaai
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: € 1225,- per volwassene
€ 895,- per kind
Autohuur: € 420,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Reis in twee weken met een huurauto in eigen tempo door de groene Zuidkust van de Kaap. Door de korte rijafstanden en het relaxte reistempo vinden wij deze Zuid-Afrika gezinsreis ook geschikt voor gezinnen met kinderen van 0 – 6 jaar oud. Je Zuid-Afrika rondreis begint met een fietstocht door de wijnvelden van Stellenbosch en daarna ga je in een 4×4 met ranger op safari. Ga tokkelen in het Tsitsikamma National Park en bezoek struisvogelhoofdstad Oudsthoorn. Tussendoor logeer je op de boerderie en sluit je tenslotte je Zuid-Afrika rondreis af met een paar dagen aan de kust bij Kaapstad.

Voeg deze rondreis toe aan je Zuid-Afrika reisplan!

Rondreis 2: De Big-5 Zuid-Afrika familiereis

Reisschema: Johannesburg - Kruger - Panoramaroute - Kruger - Swaziland - St. Lucia - Gowan Valley - Drakensberg - Johannesburg
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Reissom: € 1195,- per volwassene
€ 920,- per kind
Autohuur: € 840,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 800,- p.p.

In 2,5 week ga je tijdens deze Zuid-Afrika-familiereis te voet, per jeep en met eigen huurauto de Big-5 spotten in en rondom het Kruger Nationaal Park. Daarnaast ga je ook vijf gave activiteiten doen: raften op de Panoramaroute, op nachtsafari in Kruger, fietsen in Swaziland, nijlpaarden zoeken tijdens een bootexcursie bij St. Lucia en steppen door de heuvels van Drakensberg.

In onze zomermaanden juli en augustus is de kans op malaria in dit gebied nihil, waardoor het ook voor gezinnen met jonge kinderen een geschikte reis is.

Rondreis 3: Familie glamping avontuur

Reisschema: Houtbaai - Stanford (Hermanus) - Wilderness - Plettenberg - Oudtshoorn - Franschhoek
Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
Reissom: € 905,- per volwassene
€ 670,- per kind
Autohuur: € 320,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 800,- p.p.

Glamping, misschien momenteel wel de meest favoriete manier om vakantie te vieren in Europa. Wel volop genieten van het buitenleven maar toch dezelfde luxe hebben als thuis. Wist je dat de oorsprong eigenlijk in Zuid-Afrika ligt? Met deze rondreis reis je van glampingtent naar glampingtent. Zeker voor gezinnen met jonge kinderen, die regelmatig zelf willen koken, dé ideale rondreis in de Kaapstreek.

 

Rondreis 4: Malariavrij op safari

Reisschema: Pilanesberg – Waterberg – Pretoria - Plettenberg – Heidelberg - Houtbaai/Kaapstad
Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
Reissom: € 1410,- per volwassenen
€ 1045,- per kind
Autohuur: € 520,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Met de rondreis ‘Malariavrij op safari’ reis je in twee weken door malariavrij gebied in het Noorden en Zuiden van Zuid-Afrika. Je gaat in het Noorden op safari in de parken Pilanesberg en Waterberg, want hier spot je de Big 5 het hele jaar door malariavrij. In het Zuiden relax je aan het strand van Plettenberg, slaap je een nachtje op de boerderie en eindig je de reis in Kaapstad.

In de meivakantie naar Zuid-Afrika? Dan is dit ook een hele geschikte reis, omdat je in twee weken uit en thuis bent. Reis je als gezin met jonge kinderen, dan raden we je deze rondreis ook aan omdat de kans op malaria nihil is. En dat het hele jaar door!

Rondreis 5: Actief Zuid-Afrika en relaxed Mozambique

Reisschema: Johannesburg - safari in privé reservaat en Kruger - Panoramaroute raften – self drive safari Kruger – Swaziland paardrijden of fietsen – St. Lucia nijlpaarden - Ponta Do Ouro - Pongola - Johannesburg
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Reissom:: € 1420,- per volwassene
€ 1050,- per kind
Autohuur: € 940,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 800,- p.p.

Dit is je ultieme safarireis door Zuid-Afrika, met een paar dagen relaxen in Mozambique. In 3 weken ga je tijdens deze Zuid-Afrika-familiereis per jeep en met eigen huurauto op safari in en rondom het Kruger Nationaal Park. Deze rondreis zit vol met activiteiten zoals raften, paardrijden en een zee-safari en daarom hebben we een paar dagen bijkomen op het strand van Mozambique ingepland. Het is natuurlijk wel vakantie …

Rondreis 6: van Kaapstad naar zebrapad

Reisschema: Houtbaai/ Kaapstad - Hermanus - Umhlanga - St Lucia - eSwatini (Swaziland) - Kruger National Park - Panoramaroute
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Reissom: €1610,- per volwassene
€1190,- per kind
Autohuur: € 820,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Wil je bruisend Kaapstad in het Zuiden combineren met safari in het Noorden, kies dan voor deze rondreis. Met deze 3-weekse reis verblijf je eerst een weekje rondom Kaapstad en ga je vanuit Hermanus walvisspotten. Vervolgens vlieg je naar Durban om vanuit daar verder te reizen naar de nijlpaarden bij St Lucia en op safari te gaan in het Kruger National Park. Vanaf Johannesburg vlieg je weer naar huis.

Rondreis 7: Olifantspoor naar walvisbaai

Reisschema: Kaapstad – Hermanus – Knysna – Addo olifantenpark – Tsitsikamma NP/ Plettenberg – Route 62 – Houtbaai
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Reissom: € 1360,- per volwassene
€ 995,- per kind
Autohuur: € 480,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Dit is een complete rondreis door de Kaapprovincies van Zuid-Afrika met kids. Je begint en eindigt je rondreis Zuid-Afrika in Kaapstad en maakt een rondje. Reis op de heenweg langs de rotsige kustlijn en op de terugweg dwars door het woestijnlandschap. Een afwisselende rondreis door Zuid-Afrika, waarin je zowel de cultuur en natuur van Zuid-Afrika leert kennen, maar waar ook safari niet zal ontbreken.

Rondreis 8: Van Kruger tot Kaap

Reisschema: Johannesburg - privé wildpark - Panoramaroute - Kruger NP - eSwatini (Swaziland) - St. Lucia - Plettenberg Bay - Oudtshoorn - Hermanus - Kaapstad
Reisduur: 24 dagen / 23 nachten
Reissom: € 1885,- per volwassene
€ 1395,- per kind
Autohuur: € 920,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Dit is onze complete familiereis Zuid-Afrika. In drie weken rijd je met een eigen huurauto door het land, van de droge bush in het Noorden tot het groene regenwoud in het Zuiden. Grote kans om de Big Five te spotten tijdens deze actieve reis, vanuit je auto, wandelend of vanaf de fiets of boot.

1
van
8

 

Algemene informatie rondreis Zuid-Afrika met kinderen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen + 2 kinderen (2 t/m 11 jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

Wat is inbegrepen in onze rondreizen Zuid-Afrika ?

– Je overnachtingen met ontbijt. Soms is ook het diner inbegrepen, zoals tijdens je verblijf bij een safarilodge. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening.
– Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dagprogramma.
– Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
– Waar nodig, assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

 Wat is niet inbegrepen in onze rondreizen Zuid-Afrika met kinderen?

– De vlucht van Nederland naar Zuid-Afrika. Bekijk onze vliegtickets pagina voor een indicatie van de mogelijkheden.
– Optionele excursies.

Rondreis Zuid-Afrika met kinderen aanpassen?

Het is mogelijk aanpassingen op onze rondreizen Zuid-Afrika te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je een reisvoorstel aanvraagt, we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen met je wensen en/of vragen.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen