Rondreis Zuid-Afrika met kinderen

Samen op safari, fietsen door de wijnvelden en genieten van het uitzicht vanaf de Tafelberg: welkom in Zuid-Afrika. We zorgen ervoor dat je de bekende hoogtepunten van je reis afwisselt met ongerepte en weinig bezochte plekken. Onze rondreizen Zuid-Afrika zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s – zogeheten bouwstenen – met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij, ervaren Zuid-Afrika-specialisten Wendy, Sindy, Monica en Leonore, helpen je graag verder om je ideale rondreis door Zuid-Afrika samen te stellen.

Kies je favoriete Zuid-Afrika rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Van Kruger tot Kaap

Reisschema: Johannesburg - Panoramaroute - Kruger - Swaziland - St. Lucia - Plettenberg Bay - Oudtshoorn - Hermanus - Kaapstad
Reisduur: 22 dagen
Reissom: € 1482,- per volwassene
€ 1095,- per kind
Autohuur: € 1076,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Dit is onze complete familiereis Zuid-Afrika. In drie weken rijd je met een eigen huurauto door het land, van de droge bush in het noorden tot het groene regenwoud in het zuiden. Grote kans om de Big Five te spotten tijdens deze actieve reis, vanuit je auto, wandelend of vanaf de fiets of boot.

Voeg deze rondreis toe aan je Zuid-Afrika reis!

Rondreis 2: Kids go wild

Reisschema: Johannesburg - panoramaroute – safari in privé reservaat en Kruger – Swaziland fietsen – St. Lucia bootexcursie – steppen in Drakensberg - Johannesburg
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Reissom: € 907,- per volwassene
€ 670,- per kind
Autohuur: € 703,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Dit is je ultieme safarireis door Zuid-Afrika. In 2,5 week ga je tijdens deze Zuid-Afrika-familiereis te voet, per jeep en met eigen huurauto op safari in en rondom het Kruger Nationaal Park. In onze zomermaanden juli en augustus is de kans op malaria in dit gebied nihil, waardoor het ook voor gezinnen met jonge kinderen (vanaf zes jaar mogen ze mee op safari) een geschikte reis is.

Rondreis 3: Teenage outdoor experience

Reisschema: Johannesburg - panoramaroute – safari in privé reservaat en Kruger – Swaziland paardrijden – St. Lucia nijlpaarden - tokkelen in Drakensberg - Johannesburg
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Reissom: € 978,- per persoon
Autohuur: € 703,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Deze reis is qua route gelijk aan de rondreis Kids go wild, maar dan speciaal met activiteiten voor gezinnen met tieners. Via de beroemde panoramaroute reis je tijdens deze fly drive Zuid-Afrika naar het beroemde Kruger National Park. In en rondom Kruger ga je op zoek naar de big five. Te voet leer je sporen en geluiden van de bush herkennen en per jeep kom je wel heel dichtbij leeuwen, olifanten en buffels. Swaziland verken je vanaf de rug van een paard en in St Lucia zie je nijlpaarden en krokodillen in de Wetlands. Relaxen kan je hier ook op het strand van Cape Vidal. Je eindigt je reis met een adrenalinekick in de Drakensberg.

Rondreis 4: Baie goed Zuid-Afrika

Reisschema: Pilanesberg – Waterberg – Plettenberg – Oudtshoorn – Hermanus – Stellenbosch - Kaapstad
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Reissom: € 1658,- per volwassenen
€ 1225,- per kind
Autohuur: € 855,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Dit is volgens ons dé rondreis door Zuid-Afrika met kinderen wanneer je noord en zuid wil combineren. In 3 weken combineer je safari’s in het ruige noorden met wijngebieden, strand en de tuinroute over de vruchtbare Kaap.

Rondreis 5: Rondje Kaap

Reisschema: Kaapstad – Stellenbosch – Tuinroute – Heidelberg – Houtbaai
Reisduur: 14 dagen / 13 nachten
Reissom: € 747,- per volwassene
€ 552,- per kind
Autohuur: € 408,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 800,- p.p.

Reis in twee weken met een huurauto in eigen tempo door de groene zuidkust van de Kaap. Door de korte rijafstanden en het relaxte reistempo vinden wij deze Zuid-Afrika gezinsreis ook geschikt voor gezinnen met kinderen van 0 – 6 jaar oud. Je Zuid-Afrika rondreis begint met een wandeling door het verleden van Kaapstad en wordt vervolgd met een tocht op een tweewieler door het Kaapse wijnland. Daarna ga je in een 4×4 met ranger op een spannende safari. Je logeert op een ‘boerderie’ met struisvogels en sluit tenslotte je Zuid-Afrika rondreis af met een paar dagen aan de kust.

Rondreis 6: Olifantspoor naar walvisbaai

Reisschema: Kaapstad – Hermanus – Knysna – Addo olifantenpark – Tsitsikamma / Plettenberg – Route 62 – Kaapstad
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Reissom: € 1144,- per volwassene
€ 844,- per kind
Autohuur: € 752,- per familieauto
Vluchten: vanaf € 800,- p.p.

Dit is een complete rondreis door de Kaapprovincies van Zuid-Afrika met kids. Je begint en eindigt je rondreis Zuid-Afrika in Kaapstad en maakt een rondje. Reis op de heenweg langs de rotsige kustlijn en op de terugweg dwars door het woestijnlandschap. Een afwisselende rondreis door Zuid-Afrika waarin je zowel de cultuur en natuur van Zuid-Afrika leert kennen, maar waar ook safari niet zal ontbreken.

1
van
6

Algemene informatie rondreis Zuid-Afrika met kinderen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen + 2 kinderen (2 t/m 11 jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

Wat is inbegrepen in onze rondreizen Zuid-Afrika ?

– Je overnachtingen met ontbijt. Soms is ook het diner inbegrepen, zoals bij je verblijf bij een safarilodge. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening.
– Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dagprogramma.
– Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

 Wat is niet inbegrepen in onze rondreizen Zuid-Afrika met kinderen?

– De vlucht van Nederland naar Zuid-Afrika. Bekijk onze vliegtickets pagina voor een indicatie van de mogelijkheden.
– Optionele excursies.

Rondreis Zuid-Afrika met kinderen aanpassen?

Het is mogelijk aanpassingen op onze rondreizen Zuid-Afrika te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je een reisvoorstel aanvraagt, we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen met je wensen en/of vragen.

x

Verstuur je reisplan