Vliegtickets Zuid-Afrika (Johannesburg en Kaapstad) nodig?

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Zuid-Afrika voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Family Zuid-Afrika-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket naar Zuid-Afrika zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Zuid-Afrika-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Family Zuid-Afrika, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

 

Vliegtickets Zuid-Afrika

klm vliegtickets Zuid-Afrika Laagseizoen vanaf €999,- p.p. Economy Route Amsterdam - Johannesburg // Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €1.095,- p.p. Economy Overstap geen
Laagseizoen vanaf €745,- p.p. Economy Route Amsterdam - Johannesburg // Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €869,- p.p. Economy Overstap Londen
Laagseizoen vanaf €753,,- p.p. Economy Route Amsterdam - Johannesburg // Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €910,- p.p. Economy Overstap Dubai
Egypt Air zuid amerika Laagseizoen vanaf €678,- p.p. Economy Route Brussel - Johannesburg
Hoogseizoen vanaf €678,- p.p. Economy Overstap Cairo
klm vliegtickets Zuid-Afrika Laagseizoen vanaf €913,- p.p. Economy Route Düsseldorf - Johannesburg // Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €913,- p.p. Economy Overstap Amsterdam

 

Onder het hoogseizoen vallen de schoolvakanties.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Zuid-Afrika).

Kindertarieven

De luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende voorwaarden als het gaat om de kinderkorting op het vliegtarief afhankelijk van de leeftijd van het kind. Een veel voorkomende kortingsregeling is dat kinderen van 0-1 jaar gratis zijn, kinderen van 2-11 jaar 25% korting krijgen op het vliegtarief en kinderen van 12 jaar en ouder het volledige bedrag betalen. Onze reisspecialist informeert je graag over de voor jou meest voordelige tarieven.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je vliegtickets Zuid-Afrika.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je Reisplan hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse vluchten Zuid-Afrika

De vluchten binnen Zuid-Afrika worden uitgevoerd met South African Airways of British Airways. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht. Waar mogelijk kunnen we ook vluchten van budgetmaatschappijen reserveren, hetgeen uiteraard prijsvoordeel oplevert.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Zuid-Afrika.
Terug naar de hoofdpagina van Riksja Family Zuid-Afrika