klm-toestel

Vliegtickets Zuid-Afrika (Johannesburg en Kaapstad)

Vliegtickets Zuid-Afrika op maat

Naast het op maat maken van jouw Zuid-Afrika reis, kan Riksja Family Zuid-Afrika ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Zuid-Afrika bouwstenen en Zuid-Afrika rondreizen).

KLM werelddeal weken

Donderdag 6 september gaan de KLM Werelddeal Weken weer van start. Tijdens deze actie bieden KLM en partners verlaagde tarieven aan naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, waaronder Johannesburg en Kaapstad. De boekingsperiode voor deze actie loopt van 6 september t/m 24 september 2018. Je kunt reizen van 6 september t/m 14 december 2018 & 27 december 2018 t/m 30 juni 2019. Voor deze tarieven gelden geen kinderkorting. Voor meer informatie en beschikbaarheid in combinatie met een van onze rondreizen of meerdere bouwstenen kun je contact opnemen met onze Riksja Family Zuid-Afrika-reisspecialisten.

óf: zelf je vliegtickets Zuid-Afrika zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Zuid-Afrika vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens. Onze Riksja Family Zuid-Afrika-reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

Vliegtickets Zuid-Afrika

klm vliegtickets Zuid-Afrika Laagseizoen vanaf €999,- p.p. Economy Route Amsterdam - Johannesburg // Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €1.095,- p.p. Economy Overstap geen
Laagseizoen vanaf €745,- p.p. Economy Route Amsterdam - Johannesburg // Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €869,- p.p. Economy Overstap Londen
Laagseizoen vanaf €753,,- p.p. Economy Route Amsterdam - Johannesburg // Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €910,- p.p. Economy Overstap Dubai
Egypt Air zuid amerika Laagseizoen vanaf €678,- p.p. Economy Route Brussel - Johannesburg
Hoogseizoen vanaf €678,- p.p. Economy Overstap Cairo
klm vliegtickets Zuid-Afrika Laagseizoen vanaf €913,- p.p. Economy Route Düsseldorf - Johannesburg // Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €913,- p.p. Economy Overstap Amsterdam

 

Onder het hoogseizoen vallen de schoolvakanties.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Zuid-Afrika).

Kindertarieven

De luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende voorwaarden als het gaat om de kinderkorting op het vliegtarief afhankelijk van de leeftijd van het kind. Een veel voorkomende kortingsregeling is dat kinderen van 0-1 jaar gratis zijn, kinderen van 2-11 jaar 25% korting krijgen op het vliegtarief en kinderen van 12 jaar en ouder het volledige bedrag betalen. Onze reisspecialist informeert je graag over de voor jou meest voordelige tarieven.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je vliegtickets Zuid-Afrika.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je Reisplan hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse vluchten Zuid-Afrika

De vluchten binnen Zuid-Afrika worden uitgevoerd met South African Airways of British Airways. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht. Waar mogelijk kunnen we ook vluchten van budgetmaatschappijen reserveren, hetgeen uiteraard prijsvoordeel oplevert.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Zuid-Afrika.
Terug naar de hoofdpagina van Riksja Family Zuid-Afrika