Je eigen Zuid-Afrika reis samenstellen

Bouwstenen zijn korte individuele Zuid-Afrika reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Zuid-Afrika reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Zuid-Afrika rondreizen kiezen: combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze kaartpagina. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Zuid-Afrika specialisten Wendy, Monica en Jolanda helpen je graag verder.

De kerstvakantie is een zeer populaire reisperiode en daarom erg druk. Bel ons en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Kies een regio

1 Tafelberg en tuinroute

Korte Zuid-Afrika reizen: door de Kaapstreek van Zuid-Afrika

Wijn proeven in de druivenvallei, walvissen spotten in de grote oceaan, braaien op de boerderie en pinguins spotten op het strand. Het groene zuiden met ruige kusten in combinatie met kleine wildparken waar je onder andere olifanten, giraffen en zebra’s kunt spotten, het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, in deze regio is voor ieder wat wils.

2 Safari, Swaziland, omgeving Durban en Drakensberg

Korte Zuid-Afrika reizen: safari in het noorden van Zuid-Afrika

Wil je de nadruk tijdens je Zuid-Afrika reis op safari leggen? Dan is het Kruger National Park en de kleine prive reservaten er omheen de ‘place to be’. In onze zomer is de kans op malaria nihil en is deze regio dus ook geschikt voor gezinnen met jongere kids. Vanaf zes jaar mogen ze al mee op safari. Wil je in onze winter ook malariavrij op safari? Kijk dan naar onze safaribouwstenen in Pilanesberg en Waterberg. Combineer safari met ‘het andere’ Afrika in Swaziland, nijlpaarden in St Lucia, family fun in Durban en outdoor Drakensberg.