Reizen Zuid-Afrika: Kaapstad, Tafelberg en Tuinroute

Het verbazend groene zuiden van Zuid-Afrika is de beste plek om wijn te proeven, walvissen te spotten en met pinguins op het strand te waggelen. Onze bouwstenen  zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen van 2 tot 4 dagen. Door ze te combineren, creëer je je eigen, afwisselende Zuid-Afrika reis. Onze reisspecialisten Wendy, Monica en Jolanda reizen veel met hun eigen kinderen en tieners en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van je reis. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Zuid-Afrika bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Kaapstad
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 224,- per volwassene
€ 165,- per kind

Start je reis door Zuid-Afrika met kinderen in deze gezellige havenstad aan de voet van de beroemde Tafelberg. Na aankomst word je door een chauffeur naar je Victoriaans guesthouse in het centrum van de stad gebracht. Tijdens een wandeling met gids leer je Kaapstad op een relaxte manier kennen.

Welke optie wil je aanvragen?

Baie welkom Kaapstad
Alternatief verblijf: Kaapstad centrum hotel
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Zuid-Afrika reis!

Reisschema: wijnstreek
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 151,- per volwassene
€ 112,- per kind

Stap op de fiets en verken samen met de kids het bekendste wijngebied van Zuid-Afrika. Terwijl jij wereldse wijntjes proeft, houdt de gids de kinderen bezig.

Welke optie wil je aanvragen?

Trappend door druivenvallei
Optioneel verblijf: Kaaps wijnhuis
x
+
Reisschema: Kaapstad - Hermanus
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 176,- per volwassene
€ 131,- per kind

Van juli tot november migreren walvissen langs de kust van Zuid-Afrika. Tijdens een boottocht, ga je op zoek naar deze reuzen van de oceaan. Je slaapt in Hermanus, één van de weinige plekken in Zuid-Afrika waar je ze ook vanaf de kant kunt zien.

Reisschema: Heidelberg
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 880,- per volwassene
€ 65,- per kind

Ervaar het plattelandsleven langs de Zuid-Afrikaanse tuinroute. Wij vonden het leuk om van dichtbij mee te maken wat er zoal gebeurt op een Afrikaanse boerderie. Je verblijft in een stenen familiecottage op het erf van de boer. Naast het ontbijt zorgen wij dat er de eerste avond een braaipakket met vlees en salades voor je klaar ligt.

Welke optie wil je aanvragen?

Braaien op de boerderie
Alternatieve boerderij Swellendam
x
+
Reisschema: Oudtshoorn
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 91,- per volwassene
€ 68,- per kind

Rijd over één van de mooiste routes van Zuid-Afrika. De route 62 brengt je dwars door de outback langs hoge kliffen, kristalheldere riviertjes, wijngaarden en warmwaterbronnen. Na elke bergpas ziet het landschap er anders uit. Je slaapt twee nachten in Oudtshoorn en maakt een tocht door een ondergronds gangenstelsel.

Welke optie wil je aanvragen?

Over bergpas naar outback
Overnachten in safari-stijl
x
+
Reisschema: Safari Westkaap Zuid-Afrika
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 190,- per volwassene
€ 141,- per kind

Waar je in het noorden alleen mee op game drive mag wanneer je ouder bent dan 6 jaar, kan je hier met kinderen van alle leeftijden dieren spotten vanuit de jeep. De kans is zeer groot dat je verschillende wilde dieren tegen zult komen tijdens een van de jeepsafari’s in dit malariavrije wildpark in de Westkaap van Zuid-Afrika. Je overnacht in een comfortabele familiekamer van deze kindvriendelijke safarilodge.

Welke optie wil je aanvragen?

Welpen in het wild
Alternatieve safarilodge
Alternatief: slapen in een safaritent
x
+
Reisschema: Knysna
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 107,- per volwassene
€ 792,- per kind

Maak samen met je kinderen kennis met de lokale Xhosa cultuur in Zuid-Afrika. Een lokale gids neemt je mee voor een rondleiding door de gemeenschap, waarbij je een kijkje neemt bij een schooltje (indien open) en je je toekomst laat voorspellen bij een kruidenvrouwtje.

Reisschema: Canopy tour Tsitsikamma National Park
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 227,- per volwassene
€ 168,- per kind

Harnas aan, de boom in en slingeren maar. Van boomtop naar boomtop zoef je tussen reuze bomen en honderden vogels. ‘s Middags bezochten wij het Tsitsikamma National Park voor een hangbruggenwandeling. Je combineert dit avontuur in de natuur met een ontspannen verblijf in Plettenberg Bay.

Welke optie wil je aanvragen?

Boomtop slingeren
Optioneel verblijf: Tsitsikamma park
Comfort optie Plettenberg
x
+
Reisschema: Addo National Park
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 204,- per volwassene
€ 151,- per kind

In het groene Addo National Park ga je met eigen huurauto, op eigen tempo met je kinderen op safari. Het park staat bekend om de vele olifanten, maar er is nog veel meer wild te zien. Kaapse buffels, zwarte neushorens, leeuwen en luipaarden maken de Big Five compleet. Tijdens je verblijf regelen wij een spannende avondsafari. Na sluitingstijd ga je met een ranger in zijn 4WD het wildpark in, op zoek naar hyena’s en andere nachtdieren.

Welke optie wil je aanvragen?

Slingerende slurf safari
Comfort optie: familie huisje in Addo Elephant park
Alternatieve lodge nabij Addo Elephant park
x
+
Reisschema: Strand Zuid-Afrika
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 137,- per volwassene
€101,- per kind

Sluit je reis door Zuid-Afrika met je kinderen op een relaxte manier af in Houtbaai, op 20 km van Kaapstad centrum. Houtbaai ligt aan de kust, wordt omringd door bergen en is de ideale uitvalsbasis om met de auto Kaap de Goede Hoop te verkennen en om de pinguïns te zien waggelen bij Boulders Beach.

Welke optie wil je aanvragen?

Toeren langs de Kaapse kust
Alternatief verblijf: Camps Bay
x
+
1
van
10

 

 

Bovenstaande prijzen zijn voor 2 volwassenen en 2 kinderen (2-11 jaar) en is exclusief internationale vlucht. Voor kinderen vanaf 12 jaar gelden dezelfde prijzen als voor volwassenen. In de periodes buiten de zomervakantie en met name rond Kerst en Nieuwjaar kunnen afwijkende prijzen gelden.

x

Verstuur je reisplan