Zuid-Afrika reizen - safari

Zuid-Afrika safari reizen: koninkrijken, Drakensberg en safari

Ga met een ranger in een 4×4 op zoek naar de Big-5, paardrijden in Swaziland en wandel door de grillige Drakenbergen. Onze bouwstenen  zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen van 2 tot 4 dagen. Door ze te combineren, creëer je je eigen, afwisselende Zuid-Afrika reis. Onze reisspecialisten Wendy, Monica en Jolanda, reizen veel met hun eigen kinderen en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van je reis. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Zuid-Afrika bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Pilanesberg
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 287,- per volwassene
€ 212,- per kind

Hier, in het noorden van Zuid-Afrika vind je grote wildparken in een typisch Afrikaanse setting van dorre savannen en ruige rotslandschappen. Pilanesberg is vrij makkelijk te bereiken en het is het gehele jaar malariavrij. Je verblijft in een sfeervolle lodge met zwembad net buiten het park en leert van een lokale ranger de kneepjes van het dierenspotten.

Welke optie wil je aanvragen?

Whimowe a-whimowe…
Comfort optie in Pilanesberg NP
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Zuid-Afrika reis!

Reisschema: Waterberg regio
ReisscReisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 452,- per volwassene
€ 334,- per kind

Volgens ons is dit de ultieme safaribouwsteen tijdens je reis door Zuid-Afrika met kinderen. Je verblijft in een comfortabele safaritent tùssen de dieren. Een ranger leert je dierensporen te herkennen in de bush en je gaat op jeepsafari op zoek naar olifanten, giraffen en al die andere beesten die hier ronddwalen. Alle maaltijden zijn inclusief en in het kamp is een zwembad waar je het safaristof even van je af kunt spoelen. ‘s Avonds kruip je met z’n allen rond het kampvuur, laat die sterke bushverhalen nu maar komen.

Welke optie wil je aanvragen?

Spoorzoeken in de bush
Alternatieve safari lodges
x
+
Reisschema: Johannesburg richting Kruger
Reisduur: 2 dagen / 1 nachten
Reissom: € 95,- per volwassene
€ 62,- per kind

Na een lange reis is het wel zo fijn je Zuid-Afrika safari reis rustig te beginnen. Met de bouwsteen Hallo Afrika! hoef je bij aankomst niet te ver te rijden maar slaap je wel middenin de natuur, ver weg van het hectische Johannesburg. Spot je eerste antilope of plof neer bij het zwembad. Dit is nog eens een ontspannen begin van je Zuid-Afrika reis.

Welke optie wil je aanvragen?

Hallo Afrika!
Een ontspannen beginnetje - Johannesburg
x
+
Reisschema: Panoramaroute - Kruger Park
Reisduur: 6 dagen / 5 nachten
Reissom: € 436,- per volwassene
€ 322,- per kind

De panoramaroute staat garant voor een route langs watervallen, canyons en bijzondere formaties van de natuur. En het mooie is dat je via deze route bij het Kruger Park uitkomt. De plek voor het echte safari gevoel vinden wij een verblijf in een privé reservaat rondom Kruger Park. Je slaapt in een sfeervolle bushlodge en je gaat met een ranger te voet en per jeep op zoek naar de big 5. In Kruger Park zelf ga je vervolgens met je eigen huurauto hier op zoek naar wild.

Welke optie wil je aanvragen?

Kids safari op z’n best
Optionele excursie: raften
Alternatief verblijf: Kurger Midden/Noord
x
+
Reisschema: Panoramaroute - Kruger Park
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 249,- per volwassene
€ 185,- per kind

Heb je niet zo’n groot budget maar wil je toch graag op safari, kies dan voor de bouwsteen Safari ‘en route’. Met je eigen huurauto stuur je twee dagen door het Kruger National Park op zoek naar wild. ‘s Avond slaap je in de (grootschalige) restcamps midden in Kruger. Voordeliger dan overnachten in een prive reservaat en met als voordeel dat je van vroeg tot laat op safari kunt. Net als met de bouwsteen Safari op z’n best combineer je safari met de beroemde panoramaroute.

Welke optie wil je aanvragen?

Safari ‘en route’
Optionele excursie: raften
x
+
Reisschema: Swaziland
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 115,- per volwassene
€ 85,- per kind

Swaziland is je actieve tussenstop op weg naar de kust. Al wanneer je de grens passeert beland je in een totaal andere wereld van lemen hutjes, krijgers en een nog traditionele cultuur. Na een aantal dagen safari vonden wij het wel fijn even de benen te strekken. Tijd voor een sportief uitje! Samen met je kids stap je hier op een stoere mountainbike om klein wild eens op een heel andere manier te spotten.

Reisschema: Swaziland
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 137,- per persoon

Waar het met jongere kinderen leuk is om in Swaziland te gaan fietsen zijn tieners vaak op zoek naar iets avontuurlijkers. Met de bouwsteen Zadel op, Swaziland in maak je een paardrijtocht van 2 uur door dit traditionele land. Te paard is klein wild makkelijker benaderbaar en kun je de mooiste foto’s maken veilig vanaf je zadel.

Reisschema: St. Lucia cultuur
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 145,- per volwassenen
€ 106,- per kind

St. Lucia is dé uitvalsbasis voor de Nationale parken St. Lucia Wetlands en Hluhluwe (spreek uit: sjloesjloewie). Je maakt een bootsafari over de St. Lucia River en ziet knorrende nijlpaarden in het water en speurt de oevers af naar krokodillen van soms wel twee meter lang. Daarnaast is er nog alle tijd om te boogieboarden op het strand van Cape Vidal en op safari te gaan in Hluhluwe.

Welke optie wil je aanvragen?

Knorrende nijlpaarden aan de kust
Optioneel verblijf nabij Hluhluwe park
x
+
Reisschema: Tokkelen Drakensberg
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 201,- per persoon

Groene bergen met grillige pieken, glooiende graslanden en wild kolkende rivieren in combinatie met stoere outdooractiviteiten. ‘s Avonds trek je een warme trui aan en drink je een wijntje voor je eigen openhaard, de bouwsteen Zoef zoef Drakensberg is de knusse afsluiting van je Zuid-Afrika reis. De stoerste manier (volgens ons) om dit gebied te verkennen is vanuit de lucht; tokkelend tussen de boomtoppen door. Echt een adrenalinekick waar de meeste tieners weg van zullen zijn.

Reisschema: Drakensberg
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 170,- per volwassene
€ 126,- per kind

Waar je met tieners de Drakensbergen vanaf hoogte ontdekt mag naar onze mening ook voor jongere kids een stoere activiteit in de Drakensberg niet ontbreken. Stap samen met je kind op een cross step en zoef van de berg af. Best een beetje spannend in het begin maar al snel heb je het steppen onder de knie. Daarnaast heb je alle tijd om te voet de Drakensberg te ontdekken. Je slaapt in een knusse berglodge met eigen openhaard en zwembad.

1
van
10

 

 

Bovenstaande prijzen zijn voor 2 volwassenen en 2 kinderen (2-11 jaar) en is exclusief internationale vlucht. Voor kinderen vanaf 12 jaar gelden dezelfde prijzen als voor volwassenen. In de zomermaanden juli en augustus en rond Kerst en Nieuwjaar kunnen afwijkende prijzen gelden.

x

Verstuur je reisplan