Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Zuid-Afrika safari reizen: koninkrijken, Drakensberg en safari

  Ga met een ranger in een 4×4 op zoek naar de Big-5, paardrijden in Swaziland, wandelen door de grillige Drakenbergen en leer surfen bij Durban. Onze bouwstenen  zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen van 2 tot 4 dagen. Door ze te combineren, creëer je je eigen, afwisselende Zuid-Afrika reis. Onze reisspecialisten Yvonne, Sindy, Nynke en Leonore, reizen veel met hun eigen kinderen en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van je reis. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op.

  Juli en augustus zijn populaire reismaanden en de beschikbaarheid in Zuid-Afrika is dan beperkt. Bel ons als je in deze periode op reis wilt gaan, dan bespreken we de mogelijkheden met je.

  Kies je favoriete Zuid-Afrika bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Whimowe a-whimowe…

  Reisschema: Pilanesberg
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 248,- per volwassene
  € 183,- per kind

  Hier, in het noorden van Zuid-Afrika vind je grote wildparken in een typisch Afrikaanse setting van dorre savannen en ruige rotslandschappen. Pilanesberg is vrij makkelijk te bereiken en het is het gehele jaar malariavrij. Je verblijft in een sfeervolle lodge met zwembad net buiten het park en leert van een lokale ranger de kneepjes van het dierenspotten.

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Zuid-Afrika reis!

  Spoorzoeken in de bush

  Reisschema: Waterberg regio
  ReisscReisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 394,- per volwassene
  € 258,- per kind

  Volgens ons is dit de ultieme safaribouwsteen tijdens je reis door Zuid-Afrika met kinderen. Je verblijft in een comfortabele safaritent tùssen de dieren. Een ranger leert je dierensporen te herkennen in de bush en je gaat op jeepsafari op zoek naar olifanten, giraffen en al die andere beesten die hier ronddwalen. Alle maaltijden zijn inclusief en in het kamp is een zwembad waar je het safaristof even van je af kunt spoelen. ‘s Avonds kruip je met z’n allen rond het kampvuur, laat die sterke bushverhalen nu maar komen.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Spoorzoeken in de bush
  Alternatieve safari lodges
  x

  Hallo Afrika!

  Reisschema: 2,5 uur rijden van Johannesburg
  Reisduur: 2 dagen / 1 nachten
  Reissom: € 104,- per volwassene
  € 76,- per kind

  Na een lange reis is het wel zo fijn je Zuid-Afrika safari reis rustig te beginnen. Met de bouwsteen Hallo Afrika! hoef je bij aankomst niet te ver te rijden maar slaap je wel middenin de natuur, ver weg van het hectische Johannesburg. Spot je eerste antilope of plof neer bij het zwembad. Dit is nog eens een ontspannen begin van je Zuid-Afrika reis.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Hallo Afrika!
  Een ontspannen beginnetje - Johannesburg
  x

  Kids safari op z’n best

  Reisschema: Safari in en rondom Kruger Park
  Reisduur: 6 dagen / 5 nachten
  Reissom: € 426,- per volwassene
  € 315,- per kind

  De panoramaroute staat garant voor een route langs watervallen, canyons en bijzondere formaties van de natuur. Je slaapt vlakbij dus je hebt alle tijd om de omgeving te verkennen. En het mooie is dat je via deze route bij het Kruger Park uitkomt. De plek voor het echte safari gevoel vinden wij een verblijf in een privé reservaat rondom Kruger Park. Je slaapt in een sfeervolle bushlodge en je gaat met een ranger te voet en per jeep op zoek naar de big 5. Ook het Kruger Park zelf mag niet overgeslagen worden en ga je met je eigen huurauto hier op zoek naar wild.  De ideale combinatie voor je ultieme safari beleving vinden wij.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Kids safari op z’n best
  Optionele excursie: raften
  x

  Safari ‘en route’

  Reisschema: Safari in het Kruger National Park
  Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
  Reissom: € 249,- per volwassene
  € 184,- per kind

  Heb je niet zo’n groot budget maar wil je toch graag op safari, kies dan voor de bouwsteen Safari ‘en route’. Met je eigen huurauto stuur je twee dagen door het Kruger National Park op zoek naar wild. ‘s Avond slaap je in de (grootschalige) restcamps midden in Kruger. Voordeliger dan overnachten in een prive reservaat en met als voordeel dat je van vroeg tot laat op safari kunt. Net als met de bouwsteen Safari op z’n best combineer je safari met de beroemde panoramaroute.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Safari ‘en route’
  Optionele excursie: raften
  x

  Wild op wielen

  Reisschema: Ezulwini vallei
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 108,- per volwassene
  € 80,- per kind

  Swaziland is je actieve tussenstop op weg naar de kust. Al wanneer je de grens passeert beland je in een totaal andere wereld van lemen hutjes, krijgers en een nog traditionele cultuur. Na een aantal dagen safari vonden wij het wel fijn even de benen te strekken. Tijd voor een sportief uitje! Samen met je kids stap je hier op een stoere mountainbike om klein wild eens op een heel andere manier te spotten.

  Zadel op, Swaziland in

  Reisschema: Ezulwini vallei
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 145,- per persoon

  Waar het met jongere kinderen leuk is om in Swaziland te gaan fietsen zijn tieners vaak op zoek naar iets avontuurlijkers. Met de bouwsteen Zadel op, Swaziland in maak je een paardrijtocht van 2 uur door dit traditionele land. Te paard is klein wild makkelijker benaderbaar en kun je de mooiste foto’s maken veilig vanaf je zadel. Met oudere kinderen een bijzondere belevenis, voor jonge kinderen nog niet geschikt. Je slaapt twee nachten in een kleinschalig hotel met zwembad.

  Knorrende nijlpaarden in Zoeloe-land

  Reisschema: St. Lucia cultuur
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 133,- per volwassenen
  € 98,- per kind

  St. Lucia is dé uitvalsbasis voor de Nationale parken St. Lucia Wetlands en Hluhluwe (spreek uit: sjloesjloewie). Je maakt een bootsafari over de St. Lucia River en ziet knorrende nijlpaarden in het water en speurt de oevers af naar krokodillen van soms wel twee meter lang. Daarnaast is er nog alle tijd om te boogieboarden op het strand van Cape Vidal en op safari te gaan in Hluhluwe. St Lucia is ook de plek om zulu’s te ontmoeten, de grootste stam van Zuid-Afrika. Zo geef je je kids wat mee van het lokale leven mee tijdens je Zuid-Afrika reis.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Knorrende nijlpaarden in Zoeloe-land
  Optioneel verblijf nabij Hluhluwe park
  x

  Zoef zoef Drakensberg

  Reisschema: Tokkelen Drakensberg
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 211,- per persoon

  Groene bergen met grillige pieken, glooiende graslanden en wild kolkende rivieren in combinatie met stoere outdooractiviteiten. ‘s Avonds trek je een warme trui aan en drink je een wijntje voor je eigen openhaard, de bouwsteen Zoef zoef Drakensberg is de knusse afsluiting van je Zuid-Afrika reis. De stoerste manier (volgens ons) om dit gebied te verkennen is vanuit de lucht; tokkelend tussen de boomtoppen door. Echt een adrenalinekick waar de meeste tieners weg van zullen zijn.

  Step op, berg af

  Reisschema: Drakensberg
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 232,- per volwassene
  € 172,- per kind

  Waar je met tieners de Drakensbergen vanaf hoogte ontdekt mag naar onze mening ook voor jongere kids een stoere activiteit in de Drakensberg niet ontbreken. Stap samen met je kind op een cross step en zoef van de berg af. Best een beetje spannend in het begin maar al snel heb je het steppen onder de knie. Daarnaast heb je alle tijd om te voet de Drakensberg te ontdekken. Je slaapt in een knusse berglodge met eigen openhaard en zwembad.

  1
  van
  10

   

   

  Bovenstaande prijzen zijn voor 2 volwassenen en 2 kinderen (2-11 jaar) en is exclusief internationale vlucht. Voor kinderen vanaf 12 jaar gelden dezelfde prijzen als voor volwassenen. In de zomermaanden juli en augustus en rond Kerst en Nieuwjaar kunnen afwijkende prijzen gelden.

  x