reisspecialisten-zuid-afrikaOver Riksja Zuid-Afrika Kids

Zuid-Afrika specialist

Riksja Zuid-AfrikaKids is onderdeel van Riksja Kids, een kindvriendelijke reisorganisatie van reizigers voor reizigers. In onze reizen zorgen we voor een goede afwisseling in activiteiten die leuk zijn voor kinderen, maar ook voor ouders. Onze kidsspecialisten hebben zelf veel gereisd met kinderen en helpen je graag bij het samenstellen van jullie eigen reis. Het reistempo ligt wat lager waardoor je het land echt kan beleven. Tijdens de reis staat onze lokale vertegenwoordiger voor je klaar om de reis soepel te laten verlopen.

Door middel van onze bouwstenen kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Wendy ZwinkelsReisspecialist Zuid Afrika Wendy Zwinkels

Reisspecialist Zuid-AfrikaKids

Inmiddels alweer 8 jaar geleden zag ik dé advertentie staan: ‘Gezocht: enthousiaste moeders met veel (verre) reiservaring’. Ik voelde me gelijk aangesproken. Reizen is mijn passie, hobby en werk. Mijn vriendinnen zeggen vaak bij vragen over vakanties: “Oh dat moet je maar aan Wendy vragen, die weet overal iets leuks.” Mijn eerste RiksjaKids reis was naar Thailand. Gelukkig hebben mijn kinderen mijn hang naar avontuur, nieuwe dingen beleven en kennismaken met nieuwe culturen net zo sterk als ik en volgenden er nog vele reizen. Riksja reizen zijn voor ons gezin ideaal, omdat je zelf je route kunt samenstellen en de belangrijkste excursies geregeld zijn. Ter plaatse genieten en niet veel meer hoeven regelen brengt de nodige ontspanning.

Afgelopen zomer zijn we naar Zuid Afrika geweest, inmiddels met twee stoere tiener meiden. Ik heb mijn hart verloren aan dit bijzondere land. We hebben het noordoosten bezocht. Via de watervallen en vergezichten van de panorama route, safari in Kruger en fietsen en paardrijden in Swaziland, naar de nijlpaarden van St. Lucia. Aan het einde van de middag zaten we met een biertje en sapje op een boot omringd door nijlpaarden en krokodillen. Wat hebben de kinderen hun ogen uitgekeken naar die immense beesten. Wil je deze route ook doen? Kijk dan bij onze rondreis Teenage outdoor experience of Kids Go Wild.

Monica Remijnse

Reisspecialist Zuid-AfrikaKids

Op reis gaan en deze reiservaringen delen; wat een fantastische baan heb ik als reisspecialist! Ik heb zelf altijd veel gereisd en ook nu, samen met mijn vriend en 2 stoere meiden van 3 en 6 jaar oud, ontdekken we graag nieuwe bestemmingen. Toen de jongste 1,5 jaar was maakten we met z’n allen onze eerste verre reis en genoten we van de cultuur en zonovergoten stranden in Thailand.

Afgelopen meivakantie zijn wij in Zuid-Afrika geweest. Heerlijk relaxed met eigen huurauto op pad in de Kaapregio. Ik heb nog nooit een land beleefd met zoveel afwisseling op zulke korte reisafstanden. Van het mondaine Kaapstad naar de proeverijen in het wijngebied. Van safari tot prachtige uitgestrekte kusten (en dolfijnen!) bij Plettenberg. En van de struisvogels in de outback tot braaien in je eigen boerderijtje. Met als toetje de ontmoeting met pinguïns op het Kaapse schiereiland. Wat het land extra kindvriendelijk maakt zijn de speeltuintjes bij alle restaurantjes. Zo konden we zelf ook lekker genieten van de smaakvolle etentjes én wijntjes. Kortom; Zuid-Afrika is echt een droombestemming voor het hele gezin!

Een absolute aanrader vonden wij de safari bij de bouwsteen Welpen in het Wild. De sfeervolle lodge, de safari’s met de kinderen; ze kregen geen genoeg van alle verschillende wilde dieren. We werden hier echt heerlijk in de watten gelegd en alles was tot in de puntjes verzorgd.

Jolanda Nieuwenhuis

Reisspecialist Zuid-AfrikaKids

Mijn grote passie reizen kan ik hier ik bij RiksjaKids mooi combineren met mijn werk. Ik heb zelf en samen met mijn man veel gereisd en nu, als moeder van twee stoere jongens van twee en zes jaar, blijft het kriebelen en dromen we er van om samen de Big 5 te spotten in Zuid Afrika.

Zuid Afrika heeft jaren geleden mijn hart al gestolen. Met onze eigen huurauto hadden we alle vrijheid en reden we in drie weken van Kaapstad naar het Krugerpark. Meest bijzonder? De ontmoeting met de vele pinguïns aan de Kaapse kust. En gelukkig blijft er nog genoeg te ervaren en te ontdekken met het gezin! We kunnen niet wachten…

 

Bouw je reis met Riksja Travel

Riksja Kids is onderdeel van Riksja Travel. Bij Riksja bouw je jouw eigen reis naar het hart van de bestemming. Onze reisexperts helpen je met de planning en route, zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Voor reizigers, door reizigers. Riksja Travel staat voor individuele reizen met hart voor de wereld. Zo worden alle reizen die bij ons geboekt worden 100% CO2 gecompenseerd en draag je positief bij aan de lokale economie door de slaapplekken en activiteiten die we voor je inplannen. Lees meer over ons op de website van Riksja Travel.

Verstuur je reisplan