reisspecialisten-zuid-afrikaOver Riksja Zuid-Afrika Kids

Zuid-Afrika specialist

Riksja Zuid-AfrikaKids is onderdeel van Riksja Kids, een kindvriendelijke reisorganisatie van reizigers voor reizigers. In onze reizen zorgen we voor een goede afwisseling in activiteiten die leuk zijn voor kinderen, maar ook voor ouders. Onze kidsspecialisten hebben zelf veel gereisd met kinderen en helpen je graag bij het samenstellen van jullie eigen reis. Het reistempo ligt wat lager waardoor je het land echt kan beleven. Tijdens de reis staat onze lokale vertegenwoordiger voor je klaar om de reis soepel te laten verlopen.

Door middel van onze bouwstenen kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

specialist zuid afrika sindySindy van Wijk

Reisspecialist Zuid-AfrikaKids

Inmiddels alweer 7 jaar geleden zag ik dé advertentie staan: ‘Gezocht: enthousiaste moeders met veel (verre) reiservaring’. Ik voelde me gelijk aangesproken, ook door de RiksjaKids manier van reizen. Alles is geregeld maar je hebt toch het gevoel dat je het allemaal zelf doet. Mijn eerste RiksjaKids reis was naar Zuid Afrika. Vince was 1.5 jaar en we reisden van Kaapstad naar Port Elizabeth. Dat zelfs een gamedrive mogelijk is met een klein kindje, hebben we ervaren tijdens de bouwsteen: Welpen in het wild.

Afgelopen zomer zijn we weer naar Zuid Afrika geweest, inmiddels met twee kids. Dit keer hebben we het noordoosten bezocht. Via de panorama route, Kruger en Swaziland, naar de nijlpaarden van St. Lucia. Aan het einde van de middag zaten we met een biertje en sapje op een boot omringd door nijlpaarden en krokodillen. Wat hebben de kinderen hun ogen uitgekeken naar die immense beesten. Wil je deze route ook doen? Kijk dan bij onze rondreis Kids go wild.

Zuid Afrika specialist Yvonne op safariYvonne van Velzen

Reisspecialist Zuid-AfrikaKids

En weer werd er enthousiast in de handjes geklapt op de achterbank toen we langs een giraf reden. Mijn kids vonden het elke keer weer geweldig om een dier van zo dichtbij te zien. Zuid-Afrika is daarom naar mijn idee echt een droombestemming voor het hele gezin. Elke dag een andere omgeving, imposante bergen en natuurlijk geweldige natuurparken zoals Addo N.P. vol met wilde dieren.

Ik ben inmiddels verslaafd aan de RiksjaKids manier van reizen waarbij we in sfeervolle accommodaties slapen die van tevoren al geregeld zijn. Wel zo prettig, want we hebben onze handen al vol aan de kinderen. We werden overal in Zuid-Afrika zo vriendelijk ontvangen, dat we ons heel welkom voelden. Er zijn altijd wel restaurantjes in de buurt en er is bijna overal een zwembad. In Stellenbosch zijn we naar een wijnhuis gereden en met een volle picknickmand op een mooie plekje neergestreken terwijl de kinderen rond renden. Ultiem genieten! We willen eigenlijk nog wel een keertje terug…

Leonore-Zuid-AfrikakidsLeonore Stahlie

Reisspecialist Zuid-AfrikaKids

Mijn grote passie reizen kan ik hier ik bij RiksjaKids mooi combineren met mijn werk. Ik heb zelf en samen met mijn man veel gereisd en nu, als moeder van twee stoere jongens van twee en zes jaar, blijft het kriebelen en dromen we er van om samen de Big 5 te spotten in Zuid Afrika.

Zuid Afrika heeft jaren geleden mijn hart al gestolen. Met onze eigen huurauto hadden we alle vrijheid en reden we in drie weken van Kaapstad naar het Krugerpark. Meest bijzonder? De ontmoeting met de vele pinguïns aan de Kaapse kust. En gelukkig blijft er nog genoeg te ervaren en te ontdekken met het gezin! We kunnen niet wachten…

zuid-afrika-specialist-nynkeNynke Oosterman

Reisspecialist Zuid-AfrikaKids

Tijdens mijn zoektocht naar werken voor een organisatie die bij mij past, werd ik steeds naar Riksja getrokken. Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, dat is wat mij aantrekt. Al enkele jaren deel ik mijn reisenthousiasme met onze reizigers. Afrika heeft wel echt mijn hart gewonnen. Ik vind Zuid-Afrika daarin een heerlijk land om met kinderen doorheen te reizen. Het reizen met een eigen huurauto geeft je alle vrijheid. En, zeker nu ik met mijn zoontje reis, vind ik het creëren van rust in je reis erg belangrijk. Mijn ideale reis bestaat uit het beleven van het land: wild spotten, de tafelberg op en uitkijken over het bruisende Kaapstad met als afsluiter uitwaaien op het strand.

 

Bouw je reis met Riksja Travel

Riksja Kids is onderdeel van Riksja Travel. Bij Riksja bouw je jouw eigen reis naar het hart van de bestemming. Onze reisexperts helpen je met de planning en route, zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Voor reizigers, door reizigers. Riksja Travel staat voor individuele reizen met hart voor de wereld. Zo worden alle reizen die bij ons geboekt worden 100% CO2 gecompenseerd en draag je positief bij aan de lokale economie door de slaapplekken en activiteiten die we voor je inplannen. Lees meer over ons op de website van Riksja Travel.

Verstuur je reisplan