Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
   Entabeni familie Ribbens zuid afrika

   Foto van familie Ribbens

   Reizigers over ons

   Reisverslagen Zuid-Afrika met kinderen

   Op deze pagina plaatsen we korte Zuid-Afrika reisverslagen en recensies van reizigers die met Zuid-AfrikaKids zijn weggeweest. Dit kan je helpen een beeld te krijgen van het land zoals onze reizigers het ervaren hebben en je inspireren bij het samenstellen van je eigen Zuid-Afrika familiereis.

   Heb je zelf een reisverslag gemaakt na je Zuid-AfrikaKids reis, dan vinden we het leuk om deze te lezen. Ook ontvangen we graag je leukste reisfoto’s, die we een plekje kunnen geven op onze website. Je kunt deze sturen naar info@ZuidAfrikaKids.nl.

    

    

   Hluhluwe safari Sindy zuid afrika

   Dochter Amy van reisspecialist Sindy

   Vrijheid en veiligheid

   “We hebben een geweldige reis gehad. Voldoende vrijheid maar toch een veilig gevoel voor de kinderen. Het concept dat je je op kinderen richt, is heel goed gevonden! Mensen die we hebben gesproken, vonden dat ook belangrijk.” – Enquête Karin Holleman (kids 9 & 11)

   Goed geregeld

   “Het leukste vonden wij de afwisseling, de leuke accommodaties. De kinderen de leeuwen en de olifanten. Reis was hartstikke leuk en goed geregeld. Leuk. Spoorzoeken in Entabeni niet gedaan, was tussen gamedrives en lunch te veel van het goede.” –  Enquête van familie Neefjes (kinderen 8, 10 en 12)

   Veilig en gastvrij

   “Vooraf hadden wij onze twijfels over de veiligheid in Zuid Afrika. Dankzij Riksjakids durfden wij de reis naar Zuid Afrika te maken met onze kinderen van 3 en 6. We hebben ons de hele reis veilig en welkom gevoeld. Bij aankomst werden we naar ons hotel gebracht en de huurauto werd bij ons hotel afgeleverd. De gastvrijheid in de hotels was ongelooflijk warm en vooral de ontmoeting met boer Neels op de struisvogelboerderij was onvergetelijk.” – Enquête familie De Jong (kinderen van 3 en 6)

   Safari zuid afrika Van Keulen

   Familie van Keulen op safari

   Zorgeloos genieten met elkaar

   “Wist je dat:
   * We hebben genoten van elkaar en we elkaar nog steeds even leuk vinden.
   * We erg veel geleerd hebben van Zuid Afrika, de gewoonten, bijzonderheden en ook van de mindere kanten van het land.
   * Je hier erg goed kan reizen. We ons nooit onveilig hebben gevoeld.”
   van familie van Keulen (kids 10 & 12 jaar)

   Kindvriendelijk op reis

   “De accommodaties waren super (kind)vriendelijk en de medewerkers erg aardig. Het tempo van de reis was ook prima zo.” – Enquête familie Piket (zoontje 2 jaar)

   Kaapstad Jeanette kids zuid afrikaEr werd naar me geluisterd

   “Jullie onderscheiden je echt in de markt qua persoonlijke aanpak en luisteren naar de klantwens.” – Enquête familie van Velzen (kids 4 en 6 jaar)

   Ruimte voor eigen invulling

   “Daginvulling, afwisseling en volgorde van de reis klopte geheel. (helaas door regenval is bike en wine niet door kunnen gaan). Goede afwisseling van de wildparken en momenten aan de kust. Fijn dat we met de commentaren (en het uitwijken naar alternatief) wel bij jullie terecht konden.” – Van familie Van Alphen (met zoon van 7 jaar)

   Persoonlijk contact en aandacht

   “Vooral het persoonlijke contact en aandacht in een internetomgeving maakt echt dat jullie onderscheidend zijn in het voortraject. De reis zelf bevestigt alleen maar dat goede gevoel. Leuke en bijzondere maar goed verzorgde accommodaties en vooral leuke excursies!” – Enquête familie Wijers (kids 6 & 9 jaar)

   overnachten zuid afrika zwembad uitzichtAccommodaties met karakter

   “De reis was zo divers. Iedere keer een nieuwe plek, met een geheel eigen karakter. Eigenlijk allemaal kleine vakanties achter elkaar. We hebben een ongelooflijk mooie reis gehad. Fantastisch. Het land is geweldig en de plekjes en accommodaties die jullie geselecteerd hebben waren onovertroffen. Bedankt!” – Enquête familie Lubbers (kids van 5 & 7 jaar)

   We zijn verrast

   “Elke dag is verschillend, diversiteit qua bezienswaardigheden en activiteiten. Goede en originele accommodaties. Vriendelijkheid bevolking, diverse natuur. Prima reistijd. Bike & Wine was geweldig, een ideale manier om de omgeving te verkennen. Het had nog wel een langere tocht kunnen zijn. Rondleiding Kaapstad: interessant en informerend Knysna Township: we voelden ons wat bezwaard vanwege ons eigen “rijke” leven. Het reistempo was goed gekozen. En de diversiteit heeft ons verrast. Helaas hebben we weinig gezinnen met kinderen ontmoet [reistijd oktober].”- Enquête familie Uffen (dochter 3jr).

   Knysna zuid afrika van WijkAfwisselende activiteiten

   “We kopen een ‘beleving […] De activiteiten waren afwisselend. De safari’s in Wildside Entabeni waren meer dan geweldig. De townshiptour was indrukwekkend. Het fietsen was leuk, omdat het fysiek inspanning leveren goed voor ons was!” –  Enquête familie Van Keulen (kinderen 9, 13 & 14 jaar)

   Bijzondere ontmoetingen

   “We rijden met onze gids naar Knysna Township. Hij woont hier zelf en weet hoe het leven hier is. We stappen regelmatig uit en praten met bewoners. Hier gaan we nog lang en vaak aan terugdenken. Het was zo enorm indrukwekkend. We bezoeken een kleuterschool. De kinderen vinden Veerle allemaal erg leuk! Ze had de afgelopen dagen heel wat Loom armbandjes gemaakt en ze heeft hier veel kinderen blij mee gemaakt!” –  Van familie Pietersma (kids 10 & 12 jaar)

   Stel ook je eigen individuele Zuid-Afrika familiereis samen
   met onze rondreizen of bouwstenen.
   Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel.